QUE ES la Runneada de Cap d'any

Això en què consisteix… La idea és la següent, acomiadar l'any corrent (això es pot fer en qualsevol sansi del món), però si anem competint això de xerrar i saludar se'ns fa mes difícil, i molt menys córrer amb la família o amics de diferents ritmes de carrera… I desplaçar-nos lluny a córrer ens roba molt temps en un dia tan especial…

I ens vam dir… i sí que sortim en grup sense competir, el ritme el marca l'últim i no el primer, i aquí a la nostra ciutat… Doncs aconseguim la runneada..

Se surt en grup a velocitat controlada pel cap de cursa que rep les instruccions del final de l'escamot perquè desceleri si es va molt depressa. I afegim tres punts del circuit, allà parem per a reagrupar i que la línia de corredors no sigui tan llarga i sigui mes compacta.

En una d'aquestes parades aprofitem per a fer la foto de família, que cada vegada és més difícil perquè no entrem tots en el pla de càmara.


Fàcil no?

...

Condicions per a participar, poques, que siguis capaç de recórrer corrent uns 7 Km. (així vas sobrat, són menys 6km) a un ritme de 6.00 6.30 el Km. I ja està… no hi ha mes condicions, però si recomanacions; que vinguis amb una cosa peculiar, disfressa, capell, però que et permeti córrer i no molestar massa als companys… I no, no és obligatori dorsal, però si molt molt recomanable… perquè si no aquestes inscrit l'assegurança de la prova no podrà responsabilitzar-se dels problemes que sorgeixin. I si a més la inscripció és gratuïta… perquè anar sense dorsal!!! Bo si és cert.. Portem tres anys esgotant inscripcions.. Doncs res espavila que s'acaben.


I gratis!! Es pot fer esdeveniments gratuïts!!!


Doncs mira tu que si, una de les condicions que ens posem l'organització és que sigui totalment gratuïta, hi hagi obsequi o no… lo important es gaudir tots.


El que és fix és que s'ha de córrer, que l'organització disposa tot el be pot mètodes perquè els ritmes siguin assequibles i que tot el circuit sigui el màxim de segur per als corredors. Així a més dels voluntaris per marca obstacles i tallen carrers, l'Ajuntament posa d'Agents motoritzats que ens encapsulen, assegurant que la via publica esta exempta de problemes. També disposem d'una ambulància medicalitzada que ens segueix durant tot el recorregut per a possibles emergències.


Que et sembla, t'apuntes?